Verliefd op Cuba Ladiesnight

13 feb 2019
Ladiesnight Verliefd op Cuba.

Op woensdag 13 februari organiseert Astra Service Bioscopen haar eerste ladiesnight van 2019. De film die wij gaan vertonen is: Verliefd op Cuba. Wij gaan om 20.00 uur met de film beginnen. Wat wij gaan doen, hoelaat wij open gaan en wat de avond gaat kosten, maken wij binnenkort bekend. U kunt al wel kaartjes reserveren voor deze avond.

Reserveren kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met: 0591-312798

Ladiesnights 13 & 14 februari Verliefd op Cuba.

Op woensdag 13 en donderdag 14 februari organiseert Astra Service Bioscopen haar eerste ladiesnights van 2019. Beide avonden zijn al uitverkocht. De film die wij gaan vertonen is: Verliefd op Cuba. Wij gaan om 20.00 uur met de film beginnen. Wij gaan beide avonden open om 19.00 uur. Bij binnenkomst hebben wij een "Cuba Libre" voor jullie klaar staan. Tijdens de voorstellingen serveren wij jullie een bijna typisch Cubaans stofpotje (dit is geen maaltijd hoor) en komen wij langs met andere hapjes. Halverwege de film serveren wij jullie nog een "Cubata".
Beide drankjes die wij serveren zijn op zijn "Cubaans" gemaakt. De prijs is € 19,50 per persoon. En voor diegene die geen alcohol mogen / lusten hebben wij heerlijke frisse anderen (fris)drankjes klaar staan.

Wilt u liever niet in de rij staan bij de kassa, kaartjes mogen van te voren ook gehaald worden.

De film:

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Bekijk hier alvast de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=5ioGFhxTAw4Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 19:00 - 22:00
Kosten € 19,50