Bioscoopreclame

Bioscoopreclame
Stelt u zich eens voor… U bent een avondje uit en zit in de knusse bioscoopzaal. U wacht met spanning op de film die komen gaat en alle aandacht is gericht op het witte doek. Het licht dimt, de zaal is stil. Het eerste wat u ziet zijn de reclame-uitingen van bedrijven uit de buurt. Vervolgens komen nationale adverteerders op het doek voorbij. Wat doet het met u? En waarom is bioscoopreclame nu zo’n verstandige keuze?
 
Met de blijvende stijging van bezoekersaantallen (36 miljoen bezoekers in 2017) is en blijft de bioscoop een populaire vrijetijdsbesteding voor een zeer brede doelgroep. Jongeren, ouders met kinderen, tweeverdieners en ouderen, maar ook studenten, starters en andere personen uit het bedrijfsleven pakken regelmatig een filmpje in de bioscoop. Adverteren op het filmdoek in de bioscoop heeft niet alleen positieve invloed op de verkoop maar ook op de waarde van een onderneming. Via reclame maakt een bedrijf zich bekend en onderscheidt het zich positief ten opzichte van andere spelers op de markt. Wat bioscoopreclame zo interessant maakt, is dat het scoort. De kracht en de impact van de bioscoop en de bijbehorende beleving, maakt het een waardevol medium.
 
Astra bioscopen tonen voorafgaand aan elke voorstelling reclame van zowel nationale als lokale/regionale adverteerders. Een unieke kans om het bedrijf of product tegen een aantrekkelijke prijs te promoten.
 
Regionale reclames worden voorafgaand aan elke voorstelling zo’n 8 à 10 seconden op het grote filmdoek geprojecteerd. Nationale adverteerders kunnen zelf een spotlengte bepalen.
 
Regionale adverteerders kunnen contact opnemen met:
 
CineFox Bioscoop- en Theaterreclame
Postbus 376, 6600 AJ Wijchen
T. (024) 641 33 79
E. info@cinefox.nl   
W. www.cinefox.nl
 
Landelijke adverteerders kunnen contact opnemen met:
 
FoxScreen Bioscoopreclame
Prins Hendrikkade 125, 1011 AN Amsterdam
T. (020) 237 16 60
E. info@foxscreen.nl
W. www.foxscreen.nl/contact