Buenas Chicas Spanisch Night

6 mrt 2024
Buenas Chicas Spanisch Night

Op woensdag 6 maart gaan wij een avond verzorgen waarin alles in het teken van Spanje staat. Wij gaan deze avond de film Buenas Chicas voor jullie draaien. Als jullie binnenkomen serveren wij jullie een Sangria. (Een alcoholvrije welkomstdrankje hebben wij ook) Vlak voor de film serveren wij jullie een schaal met daarop Spaanse hapjes. Denk daarbij aan Chorizo, Fuet en Spaanse Ham. En tijdens de film serveren wij jullie nog één warme snack.

Kaartjes zijn vanaf nu te koop. Ze kosten € 17,50 per persoon. De zaal gaat om 19.15 uur open. De film begint om 19.45 uur.

De film:

Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.
 
Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 19:15 - 21:45
Kosten € 17,50