Huisvrouwen Bestaan Niet 2

27 nov 2019
Ladiesnight Huisvrouwen Bestaan Niet 2.
Woensdag 27 november organiseert Astra Service bioscopen weer een Ladiesnight. De film die wij gaan vertonen is: Huisvrouwen Bestaan Niet 2.
Ladiesnight Huisvrouwen Bestaan Niet 2.
Woensdag 27 november organiseert Astra Service bioscopen weer een Ladiesnight. De film die wij gaan vertonen is: Huisvrouwen Bestaan Niet 2.Wij gaan deze avond organiseren met een BINGO. Deze avond maakt u kans op leuke prijzen die mede mogelijk gemaakt worden door:

- Flair Fashion
- Toff / Hipp / Klerekast & Donna
- Slagerij Jellema
- Haarmode Sharon

Daar komen nog veel meer leuke prijzen bij hoor. Zo kunt u ook een lekkere plank met hapjes winnen of een portie bitterballen????
Kaarten kunnen vanaf nu worden gereserveerd en kosten € 19,50 per persoon.
Bij binnenkomst ontvangt u een heerlijk welkomstdrankje en tijdens de film gaan wij rond met warme en koude hapjes.
Reserveren is gewenst en kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met: 0591-312798
 
De film:
In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood film van de feestdagen en draait vanaf 12 december in de bioscoop.
 

 
 
Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 19:00 - 22:15
Kosten € 19,50