Swingersi

Swingersi

"Swingers" – Een komedie over relaties, alles wat je zou willen weten, maar je schaamt je om het te vragen. Verveling en routine in een relatie? Het vuur in de slaapkamer is gedoofd en beperkt zich tot de standaard "eenmaal per maand"? De komische avonturen van de drie paren laten geen illusies zien dat het gras altijd groener lijkt bij de buren. Dorota droomt van passie zoals in "Fifty Shades of Grey", maar haar partner Andrzej, in plaats van geïnteresseerd te zijn in haar behoeften, speelt liever games op de console. Het perfecte paar uit de showbusiness - Iwona en Fabian - zijn op zoek naar nieuwe volgers en likes en zijn klaar om bijna elke grens over te steken. Sylwia, Bartek en Cezary zullen hun relatie per ongeluk letterlijk op het scherpst van de snede plaatsen. Op een hete nacht ontmoeten alle helden elkaar om te zien hoe ver je kunt gaan in liefdesmanoeuvres.

Trailer

Cast

Ilona Ostrowska – Dorota Joanna Liszowska – Iwona Barbara Kurdej-Szatan – Sylwia Michał Koterski – Fabian Krzysztof Czeczot – Andrzej Antoni Królikowski – Bartek Tomasz Oświeciński – Cezary

Oeps... er is iets mis gegaan

Momenteel hebben we een probleempje en kunnen we uw verzoek niet verwerken. Sorry! Probeert u het later alstublieft nogmaals.