Avengers Marathon met Infinity War 3D en Endgame 3D

23 apr 2019
Avengers: Endgame 3D

Voor de echte fans organiseert Astra Service Bioscopen de Avengers Marathon! Je ziet het allernieuwste Avengers deel als eerste en frist je geheugen nog even op met Avengers: Infinity War. Natuurlijk in 3D! Dinsdag 23 april gaan wij om 21.00 uur beginnen met Avengers: Infinity War 3D en om 00.01 uur starten wij met Avengers: Endgame 3D. Kaartjes zijn vanaf nu te reserveren en te koop. Een ticket voor deze marathon kost € 16,50 excl. 3D bril.
Avengers: Infinity War 3D:
 
Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.
 

Avengers: Endgame 3D
 
De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.


 
Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 21:00 - 03:15
Kosten € 16,50