Singel 39 Ladiesnight

8 mei 2019
Singel 39 Ladiesnight

Op woensdag 8 mei organiseert Astra Service Bioscopen weer een Ladiesnight. Singel 39 met Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Steyn de Leeuwe, Fabrice Deville, Gerard Cox in de hoofdrollen is de film die wij gaan vertonen.

Wat wij deze avond gaan organiseren en wat de kosten zijn maken wij binnenkort bekend.

U kunt al wel vast kaartjes reserveren voor deze ladiesnight. De film begint om 20.00 uur. Reserveren kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met: 0591-312798
Singel 39:
 
Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 19:00 - 22:00
Kosten € 19,50