The Maze Runner Marathon

24 jan 2018
Woensdag 24 januari organiseert Astra Service Bioscopen een Maze Runner Marathon.
We beginnen om 19.00 uur met The Maze Runner. Na afloop houden wij een kleine pauze. Dan gaan wij om 21.30 uur beginnen met The Maze Runner: The Scorch Trials. Na het 2e deel gaan wij om 0:01 uur starten met de premiere van: The Maze Runner: The Death Cure 3D. Een kaartje kost € 16,00 p.p. voor alle drie de films. Reserveren is gewenst en kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met: 0591-312798

Woensdag 24 januari organiseert Astra Service Bioscopen een Maze Runner Marathon.

We beginnen om 19.00 uur met The Maze Runner. Na afloop houden wij een kleine pauze. Dan gaan wij om 21.30 uur beginnen met The Maze Runner: The Scorch Trials. Na het 2e deel gaan wij om 0:01 uur starten met de premiere van: The Maze Runner: The Death Cure 3D.

 

The Maze Runner:

Thomas en de anderen die ontsnapt zijn uit het labyrint worden ondergebracht in een grote slaapzaal. Mensen roepen en tieren aan hun raam, ze worden Cranks genoemd, die zijn besmet met een virus genaamd de Vuring. Het virus nestelt zich in de hersenen en zorgt ervoor dat je niet meer menselijk of zelfs dierlijk kunt denken. Wanneer ze de eerste zaal verlaten, vinden ze enkel dode opgehangen lichamen. Een man in een wit pak, de rattenman, komt hen vertellen dat zonnevlammen de aarde getroffen hebben en dat deze een dodelijke epidemie veroorzaakt hebben, de Vuring. De jongens krijgen te horen dat zij allemaal de Vuring hebben en voor een geneesmiddel naar "het toevluchtsoord" moeten gaan. Hiervoor moeten ze door de Schroei, het deel dat het hardste beschadigd was door de zonnevlammen. Hier brachten ze de Cranks naartoe. Sommigen waren al volledig gek geworden of te ver heen om nog geholpen te kunnen worden, anderen waren nog bij kennis en waren bereid om Thomas en de andere Laarders te helpen. Brenda en Jorge zijn uiteindelijk degenen die hen door de Schroei helpen, in ruil voor een geneesmiddel.

 

The Maze Runner: The Scorch Trials:

De zestienjarige Thomas wordt wakker in een moderne lift (The Box) zonder herinneringen, later herinnert hij zich alleen zijn naam. De lift brengt hem naar boven en eindigt in The Glade, een wereld omringd door grote grijze muren. Een zestigtal tienerjongens is daar op dezelfde manier gekomen en ze hebben geleerd te overleven in een volledig gesloten omgeving, levend van de landbouw. Ze noemen zichzelf de Gladers. Elke dertig dagen komt er een nieuwe jongen samen met voorraden toe.

 

The Maze Runner: The Death Cure 3D:

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast bestaat uit onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.

Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 19:00 - 02:30
Kosten € 16,00