Bella Donna's Ladiesnight

13 sep 2017
We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk hebben we weer de perfecte film voor een ladiesnight gevonden!
Op woensdag 13 september organiseert Astra Servicebioscopen een ladiesnight met de film Bella Donna’s.

Bella Donna’s Ladiesnight

 

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk hebben we weer de perfecte film voor een ladiesnight gevonden!

Op woensdag 13 september organiseert Astra Servicebioscopen een ladiesnight met de film Bella Donna’s. We kunnen nog niet alles verklappen, maar chocolade zal deze avond een rijkelijk terugkerend thema zijn.

De film gaat over drie vriendinnen en één bucket list. Heb jij altijd al eens fruit met chocolade willen eten of meer soorten chocolade dan je je kan bedenken? Tijdens de ladiesnight heb je de kans om dat van van jouw bucket list af te strepen!

 

We beginnen de avond blanco, met verschillende versnaperingen met witte chocolade. Laat je de tweede ronde verrassen en we eindigen de avond met een stukje puur genieten.

 

 

De Film:

 

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde… Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 20:00 - 22:15
Kosten € 17,50