Soof 3 Ladiesnight

7 sep 2022
Op woensdag 7 september gaan wij met Soof 3 een ladiesnight voor jullie organiseren. Deze avond gaan wij samen met Krokettenkunst overheerlijke hunnebedjes aan jullie serveren. Bij binnenkomst krijgen jullie een lekker glas wijn naar keuze (witte wijn droog of zoet, rode wijn of een rosé). Ook hebben wij alcohol vrije drankjes. Tijdens de film serveren wij jullie 3 overheerlijke hunebedjes van onze Krokettenkoning Rien Prinsen.

kaartjes zijn vanaf nu te koop en kan via: www.astrabioscopen.nl Een kaartje kost € 19,50 per persoon. Kaartjes zijn alleen te koop en niet te reserveren.

Er zijn nog steeds gasten / bezoekers die al kaarten hebben gekocht voor de voorstelling van vorig jaar die toen niet door kon gaan. Wij reserveren deze kaartjes voor jullie voor de voorstelling van 7 september. Dezelfde rij die jullie toen ook gereserveerd / gekocht hebben. Mochten jullie nog vragen hebben neem dan aub contact met ons op. Als jullie overwacht niet kunnen dan boeken wij de kaartjes alsnog retour. Contact opnemen kan via: info@astrabioscopen.nl of bel met: 0591-312798

De film:

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

 
Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 19:15 - 22:15
Kosten € 19,50