After We Fell & After Ever Happy Night

24 aug 2022
Woensdag 24 augustus organiseert Astra Service Bioscopen een After We Fell & After Ever Happy Night. Kaartjes zijn vanaf nu te koop via onze site: www.astrabioscopen.nl of aan de kassa van de Astra Service Bioscopen. After We Fell begint om 18.45 uur en om 21.00 uur starten wij met After Ever Happy. Tijdens deze avond gaan wij met diverse hapjes rond en een kaartje kost € 17,50 per persoon.

After We Fell:
In het derde deel van de After serie begint Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing. Hardins jaloezie en onvoorspelbare gedrag bereiken het kookpunt en vormen een bedreiging voor hun vurige relatie. Deze intense situatie wordt nog ingewikkelder als Tessa’s vader ten tonele verschijnt en schokkend nieuws over Hardins verleden boven water komt. Tessa en Hardin staan voor een keuze: willen ze vechten voor hun liefde of gaan ze ieder hun eigen weg?

After Ever Happy:
In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?
 
Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 18:45 - 23:00
Kosten € 17,50