Rambo: Last Blood: Beer, Burgers & Braadworsten

18 sep 2019
Rambo: Last Blood gaat op woensdag 18 september in premiere. Ook in de Astra Service Bioscopen. Dit gaan wij vieren met een Beer, Burgers & Braadworsten.
Kaartjes zijn vanaf nu te reserveren en dat kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met: 0591-312798.
Ze kosten € 16,50 per persoon en dat is inclusief 1 broodje hamburger, 1 broodje braadworst en 1 consumptie.
De hamburgers en braadworsten zijn uiteraard weer vers gemaakt en bereid door Slagerij Jellema en worden door ons a la minute gebakken op de BBQ.
De Film:
Sylvester Stallone is eindelijk terug als John Rambo, één van de meest geliefde actiehelden ooit! John Rambo (Sylvester Stallone) heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel. Hij besluit nog 1x de wapens te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel net over de grens in Mexico. Dat zet natuurlijk kwaad bloed en als het kartel wraak wil nemen op hem ontstaat er een kat en muis spel waar John al zijn skills moet gebruiken die hij in het verleden heeft opgedaan.

Waar Astra Service Bioscopen
Tijd 18:00 - 22:00
Kosten € 16,50