Coronamaatregelen bij Astra Service Bioscopen

Vanaf zaterdag 25 september werken we met coronatoegangsbewijzen. Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of al recent al corona hebt gehad. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan onder andere via de CoronaCheck-app. Deze is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play Store

Astra Service Bioscopen gebruikt je coronatoegangsbewijs (samen met je ticket en identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot de film en heeft geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens. 

Bezoekers onder de 13 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. 

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid (klik hier). Meer informatie over het aanmaken van een coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app vind je hier.Wij kunnen tot en met 24 september een beperkt aantal gasten per bioscoopzaal naar binnen laten, op 1,5M. De kaartjes moeten van te voren gereserveerd of gekocht worden. Eenmaal binnen brengen wij jullie naar een stoel om daar te mogen gaan zitten. Jullie reserveren geen plekken, alleen een ticket. Ook helpen wij jullie bij het verlaten van de zaal. Wij zorgen voor extra hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen. Ook zullen wij diverse contactpunten extra schoonmaken.

 

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

 

- Mondkapjes zijn niet meer verplicht.

- Kom niet naar de bioscoop als je ziekteverschijnselen hebt

- Ticket zijn online te koop en telefonisch te reserveren. En kunnen bij de kassa gekocht worden.

- Houd altijd 1,5 meter afstand tijdens je bezoek van medebezoekers en van onze medewerkers.

- Betaal contactloos en met PIN

- Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film. Zo kunnen de bezoekersstromen goed worden gespreid

- Verlaat de bioscoop direct als de film is afgelopen. Dit gebeurt in de zaal onder begeleiding van onze medewerkers.


En als we allemaal een beetje lief zijn voor elkaar, dan kunnen wij dit met zijn allen aan.